PulseID E-commerce Plugin

Fuldend din e-handelsside med personalisering og automatiser din produktion med PulseID! Virksomheder i alle størrelser kan nu vise realistiske og personlige gengivelser af ethvert produkt. Tilbyd dine kunder de allerbedste muligheder for at vælge skrifttyper, designs, farver og placering.

PulseID E-commerce plugin er tilgængelig til broderi, digital print og lasergravering. Workflowet vil blive automatiseret fra ordre til produktion i et enkelt samlet administratorprogram for alle medietyper. Ingen ekstra udvikling påkrævet, kun konfiguration af dine indstillinger, produkter, design og skrifttyper.

Sømløs integration med e-handelsplatforme

PulseID-plugin’et er skabt specielt til e-handelsplatforme og gør arbejdet lettere på alle niveauer for din virksomhed med personalisering. Når din kunde har besluttet hvilket design der ønskes på produktet og går til indkøbskurven på din E-handelsside, oprettes ordren automatisk og en arbejdsordre med stregkode udskrives fra PulseID, som derefter kan scannes (broderi) , laser, gravering, printer). Stregkoden kan derefter læses ind i den respektive maskine af operatøren. Den automatiske proces eliminerer fejl, såsom tastefejl, farvevalg osv., der ellers kan opstå. Derudover reduceres tiden væsentligt med ellers tidskrævende
indstillinger i maskinen og anden håndtering for operatøren.

Fuldstændig tilpasning

Med PulseID bestemmer du præcis, hvilke objekter der skal være tilgængelige for brugeren at vælge imellem. Vælg nemt, hvilke skrifttyper og farveindstillinger der skal vises på din side. Brugeren kan tilpasse forskellige designs til forskellige placeringer og beklædningsgenstande baseret på, hvad der fungerer bedst for placeringen og produktet. Prissætning
mellem et stort og kompliceret design og en lille enkel tekst vises nemt på skærmen.

Fuldt automatiseret

Dette plugin bruger al den kraftfulde teknologi, som PulseID tilbyder. Her behøves ingen digitalisering eller manuel håndspålæggelse for at skabe et design. Når en designskabelon er valgt, oprettes alle ordrer automatisk sammen med produktionsklare filer.

Brugervenlig

Når først PulseID er installeret på din e-handelsside, er der ikke behov for yderligere softwareudvikling. Du lærer at oprette og tilføje nye designskabeloner og at tilføje nye produkter til siden hurtigt og nemt. Der er også en værdifuld PulseID administrationsside, der viser status og giver fuld kontrol over ordrer og produktion.

För mer info kontakta:

Christian Bunnfors

Säljare/Serviceingenjör

christian.bunnfors@acgnystrom.se
Tel: +46 33 17 88 36