Om os

ACG Nyström Aps er en del af en international virksomhed som forhandler avanceret udstyr, systemer og kundskaber til den producerende industri som forarbejder traditionelle tekstiler, tekniske tekstiler og andre lignende materialetyper. Vores kundskaber om produktionstekniske systemer og processer er opbygget igennem mere end 90 års nært samarbejde med vores kunder. ”Et totalt engagement til alt fungerer” har givet os en unik rolle som linket imellem verdens førende maskinproducenter og vores kunder i den vigtige udviklingsprocess. Man kan også sige at vi i lange perioder ”lever” med vores kunder.

Vores kunder findes i dag i industrien, producenter af beklædning, tilbehør og møbler.

Vi er en pålidelig partner som kan bidrage med kvalitetsmaskiner, viden om processerne og et stort engagement.

Om ACG koncernen

ACG Gruppen AB består i dag af førende eller unikke virksomheder inden for forskellige forretningsområder, ikke kun inden for den traditionelle tekstilmaskinsektor, men i så vidt forskellige brancher som trykning, materialehåndtering og mærkning.
www.acg.se

Acg Accent AB markedsfører komplette løsninger til mærkning og overførselsmærkning på markedet for eftermarked og brugsklar med fokus på raffinering af mærker.
www.acgaccent.se

ACG Nyström AB er i dag en international virksomhed, der markedsfører avanceret udstyr, systemer og viden til fremstillingsindustrien, der forædler traditionelle tekstiler, tekniske tekstiler og andre lignende materialetyper. Vi er i dag repræsenteret ikke kun i Sverige, men også i Finland, Estland, Letland, Litauen og Ukraine.
www.acgnystrom.se

ACG Pulse AB udvikler, sælger, producerer og installerer automatiserede styringssystemer med tilhørende RFID-udstyr, software, tjenester og support til kunder inden for tøjvask, sundhedssektor og industri.
www.acgpulse.se
www.conique.se

ACG Kinna Automatic AB er den seneste tilføjelse til koncernen. ACG Kinna Automatic AB er en førende producent af maskiner til fuldautomatiske produktionslinjer til tekstilindustrien verden over. Gennem sine kundetilpassede maskiner og mange års erfaring er ACG Kinna Automatic AB et værdifuldt aktiv for kunden.
www.kinnaautomatic.com

Eskils Tryckeri AB er et af Vestsveriges største og mest moderne offsettrykfirmaer. Vi udskriver alt fra brochurer og plakater til etiketter og kontorprint.
www.eskils.se

ACG Gruppen