Dual

Dual er produktionsmonsteret, der fastholder produktionsvolumen takket være den geniale 2×2 print/load løsning, som betyder, at Dual håndterer fire flasker ad gangen! Med dobbelte printstationer, ti printhoveder og to sæt 3W UV LED’er er dette en maskine til dig, der stiller høje krav til kapacitet og volumener.

Dual er bygget til at præstere og er velegnet til alle tænkelige materialer som glas, plastik, træ, metal og er fremragende til print på vandflasker, termokander, krus, krukker, kosmetiske produkter eller rund emballage.

Udover CMYK og hvid printer maskinen også med lys cyan og lys magenta for at udvide farverummet og nå flere farver. Maskinen er desuden udstyret med et printhoved til print Primer for at øge vedhæftningen af ​​flere forskellige materialer og Lak (lak) som kan øge effekten, beskytte printet eller øge glansen af ​​farverne.

Dual
Dual

Ligesom 3sixty er Dual spækket med smarte funktioner og høj brugervenlighed. Automatisk rensning af printhovederne, cirkulation af det hvide blæk, beskyttende sensorer og en samlet robust konstruktion, garanterer en stabil maskine til krævende produktion.

Produktblad (pdf) engelska

Specifikation DUAL
Print CMYK White Varnish Primer Light magenta Light Cyan
Print length Up to 220 mm
Resolution 1200 x 900 dpi
Maximum product Cylindrical bottle from 110 – 270 mm length
Diameter 40 – 120 mm
Printhead 10 pcs RICOH Gen 4
Ink UV-LED ink, bulk system with circulation
Software Color PRINT RIP
Operating environment Room temperature: 16° C to 28° C
Humidity: 40-70 % (Recommended)